Moje iskustvo s blefaroplastikom


Zdravlje

blefaroplastika


Imam 35 godina i uvijek sam imao problem sa spuštenim kapcima. Međutim, u posljednjih nekoliko godina primijetio sam da se s prvim borama i kapcima počinju intenzivno spuštati. Bila sam očajna jer oči nisu bile simetrične i šminka više nije pomagala.

Koje sam specifične probleme imao? Zašto sam se odlučio na kirurško stezanje kapaka? Kako je sve prošlo i kakvi su rezultati?

Pročitajte moje priznanje i ako se nađete u tim problemima, razmislite o mom prijedlogu - blefaroplastika.


Problem spuštenih kapaka nije samo estetska mana!

Kao što rekoh, otkako se sjećam, spustio sam kapke koji nisu bili simetrični, ali to me nije mučilo. Već kao tinejdžerica otkrila sam magiju šminke i iskoristila sam sve svoje vještine kako bih šminkom prikrila asimetriju kapaka, a zatim pokušala prekriti otpale kapke.

U posljednje vrijeme primjećujem da se s borama koža oko očiju dodatno svlači, što mi daje umoran izgled tijekom dana. Ne znam, ali imao sam dojam da mi ponekad ta koža smeta da držim oči potpuno otvorene, pa sam se bojao da će moj problem prerasti u medicinski jer se situacija pogoršavala.

Naravno, uvijek sam koristila kreme za usporavanje starenja, ali godine prolaze i one zasigurno ostavljaju tragove, posebno na tankoj koži očiju.


Blefaroplastika - najbolji izbor

Blefaroplastika je operacija gornjih ili donjih kapaka koja uklanja višak kože i masnoće, pa se koža zateže i pogled se otvara.

Bojao sam se intervencije u blizini mojih očiju, ali kirurg me razuvjerio objasnivši mi cijeli tijek operacije. Sve što je rekao - tako je i bilo.

Operirala sam gornje kapke i operacija je trajala oko pola sata u anesteziji, tako da nisam osjećala bol. Nakon blefaroplastike osjetio sam da su mi kapci zatvoreni zbog otekline, ali nije bilo jake boli ili drugih problema.

Stavila sam hladne obloge, izrezala rez od prašine, sunca i spavala na leđima sve dok šavovi nisu uklonjeni 7 dana nakon blefaroplastike. Ubrzo nakon toga oteklina, crvenilo i modrice povukli su se, a urez je bio nevidljiv u naboru kapka i počeo blijedjeti.

Odlučila sam zaštititi rez od prljavštine, pa se nisam šminkala 2 mjeseca, kada sam također vidjela puni efekt koji je donijela blefaroplastika. Što više vremena prolazi, više od 6 mjeseci, vidim još veće zatezanje kože, a posjekotina je već neprimjetna.


Život nakon blefaroplastike

Je .savršeno! Prvo što sam primijetio bilo je da sam imao puno manji pritisak pri treptanju, a u zrcalu vidim da je pogled otvoreniji, a obrve podignute jer ih kapci više ne povlače prema dolje.

Ne osjećam potrebu za šminkom, sitne bore mi ne smetaju, a prikrivanje nije potrebno ni nakon umornog dana. Jednostavno, više se volim i ne trebam nikakva pomagala da bih iz kuće izašao nasmijan. Kirurg je također "popravio" asimetriju, tako da s tim nemam više problema, što je super.

Slušajte me - kad imate estetsku manu, potražite rješenje. Ponekad je invazivan, ponekad ne. Radite sve što će vam izmamiti osmijeh na lice. 


Srodni tekstovi:


Metode zalivanja

Kante za zalivanjeVećina zalivanja bašte može biti usmerena posebno na osnove stabljika ispo...

Detaljnije

Na koji način izračunati kada su plodni dani?

Bilo da želite da ostanete u drugom stanju ili vodite računa da do toga ne dođe, veoma je važno da z...

Detaljnije

Raznolik izbor sobnih vrata za svaki interijer

Unutarnja vrata obično se izrađuju po narudžbi ili po cijenama koje su slične dimenzijama i vrsti ma...

Detaljnije

Koja mlečna formula odgovara mojoj bebi?

Roditelji su često u dilemi koju dohranu koristiti kada je detetu pored dojenja ili bez njega potreb...

Detaljnije
Copyright © 2021 Interpublic. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS