NAUŠNICE SU NAJDRAŽI ŽENSKI NAKIT!Nakit je uvijek bio sredstvo da se osoba uljepša, udovolji drugima naglašavajući, kao i sebe, prikrivajući neke svoje nedostatke. Čim vas muškarac upozna, vidite ga prvi put, on svojim izgledom odmah otkriva mnogo o sebi, što naglašava nakit. Pretpovijesni čovjek također je imao tu tendenciju da bude primijećen i zasjeniti svoju okolinu. O tome svjedoče brojna arheološka nalazišta, kao i pretpovijesne slike na špiljama. Primijećen je prvi primitivni nakit od kamena, kostiju, školjaka ... Kasnije su, kroz razvoj civilizacije, nakit koristili Sumerani, Hetiti, Egipćani, Babilonci, Grci i Rimljani. Kroz feudalni razvoj zapadnoeuropskog čovjeka promoviran je nakit. Mnoge ogrlice, naušnice, prstenje, broševi marljivo su izrađivali majstori koji i danas proizvode sofisticirane modne detalje. No razvojem tehnologije danas je nakit mnogo lakše proizvoditi.

Nakit je započeo svoju priču kao znak statusnog simbola, nacionalne pripadnosti. No s vremenom je šarmirao sve, posebno žene. Nema žene koja ne voli lijepe naušnice, ogrlicu ili prsten, možda ukosnicu ili broš. Izbor nakita puno govori o čovjeku.

Nakit priča posebnu priču o ženi! Govori nam o svojim ukusima i preferencijama. Žena, po prirodi vesela i ekstrovertirana, bira ono što dodatno naglašava njezin duh i karakter. Ako je nešto skromnija, ali pristojnija ili elegantnija, obično bira ono što je skromnije, ali s izraženim detaljem koji privlači pažnju.

NAUŠNICE

Prema većini, ovo je najženstveniji komad nakita. Nosi ih svaka žena - i jaka i intuitivna. Uporne i odvažne žene vole velike naušnice, svijetle boje, koje privlače puno pažnje. Na taj način ostavljaju poseban dojam. Nježne žene svoju ženstvenost ističu elegantnim, manjim naušnicama. Žene, ako su više usredotočene na miran, obiteljski, tradicionalni život, posebno poput naušnica od bisera.

Naušnice imaju dugu tradiciju nošenja. Uši su bušene od davnina, a često su ih radili rodbina ili prijatelji, čak i stomatolozi, steriliziranom iglom. Sve što im je trebao bio je pampur, na kojem će se odmoriti ušna školjka. Ovaj nakit oduvijek se koristio za uljepšavanje, posebno za mladenke. Lice dobiva drugu dimenziju, neki poseban sjaj. A muškarci su nosili naušnice, nose ih i danas. Ali, simbolika je nekada bila u informiranju okoline da su pojedinci u obitelji, da ne postoji podjela imovine, pa su neženja neželjniji. Naušnice puno govore o vama. Trebali bi ih posebno kombinirati s garderobom, frizurom i prigodom. Ako sve to odgovara, glomazne naušnice također mogu izgledati elegantno. Morate znati i moći - sve to iznijeti. Ponose se s vama, bilo da su okrugli, srebrni, zlatni, dijamantni, biserni ili kostimski nakit. Slobodno nosite naušnice s nakitom. Važno je samo uskladiti.

Ogrlice imaju posebnu vrijednost. Kroz povijest su prve ukazale na ženski statusni simbol. Ogrlica mora biti dobro uparena s odjevnom kombinacijom. Također je odražavao ukus i stil dame. Ali opet, lik žene daje zadnju riječ. Dakle, večernji, elegantni zahodi nezamislivi su bez velikih, luksuznih i pristojnih ogrlica. Žene s upečatljivim i luksuznim ogrlicama po prirodi su koketne, ekstrovertirane i vrlo samosvjesne. Ranije se smatralo da su oni koji odaberu skromnije, nježnije varijante ogrlica vjerniji svom partneru.


Srodni tekstovi:


Da li kupiti stan ili biti podstanar - koja opcija se više isplati?

Ovo je pitanje koje muči mnogo ljudi oko nas, i nije važno koliko godina imate, čime se bavite i kol...

Detaljnije

NOSITI NAKIT KROZ POVIJEST DO DANAS, TO IMA ZNAČENJE!

Još u pretpovijesti čovjek je otkrio svoju težnju za dopadljivošću, istaknutošć...

Detaljnije

Hidroizolacija doma - posao koji jedva čekate!

Većina vlasnika domova ne razmišlja o hidroizolaciji dok se njihov dom ne pokaže vodonepropus...

Detaljnije

Koja vrsta grijanja se danas najviše isplati?

Poznato je da kada dođu zimski mjeseci moramo izdvojiti više novca za račune za grijanje, bil...

Detaljnije
Copyright © 2021 Interpublic. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS